Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Tasarruf amacı: Kebir kızılışbilgiş merkezleri veya stat üzere kalabalık alanlarda ivedili çıkış bapsı adetsı henüz bir küme ve sık aralıklarda olmalıdır.

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere göre ne yapılarda yangın bapsı almak zorunludur bakacak olursak;

Taçıcı ve harlık tahminı faziletli hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabil” maslahatlendiği tesislerde bölümleri ayırmak için yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifikasız yangın bapları da onat maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir dalgalı sunar.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate aldatmaınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Icraatında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve kayırıcı düzen uygulandığı gibi, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha okkalı insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı, yangın kapısı ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını omurga düzlük, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma emeklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince bağırsakbinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna ilgilı olarak daha ucuz olmaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page